Overrask med en personlig dåbsgave

I Danmark bliver der årligt født omkring 60.000 børn, og det er jo både fantastisk og skønt for forældrene såvel som for den nærmeste familie og venner. For de fleste betyder fødslen noget specielt. Øjeblikket man har ventet på i flere måneder, og endelig får man lov at hilse på det lille vidunder. Det er også øjeblikket hvor mange nybagte forældre endeligt beslutter, hvad barnet skal hedde, for det er for nogen helt afgørende om barnet nu også ligner en lille Maja eller en lille Aksel, inden de beslutter sig helt omkring navnet. Mens andre forældre lige skal se deres lille ny an et stykke tid, inden de lægger sig fast på et navn. Men at navngive sit barn er også er en stor begivenhed, og de fleste vælger enten at døbe deres barn i kirken, eller at holde en navnefest hvor familie og venner er inviteret. Er du i den heldige situation, at du skal til sådan et arrangement, og står du og mangler en gaveidé til den kommende barnedåb, navnefest eller noget helt tredje, så skal du læse med her. Du vil nemlig blive præsenteret for en super sød og personlig gave, man kan forære de små nytilkomne eller deres forældrene.

Flot og moderne baby plakat

En oplagt gave til den lille ny, kunne være en såkaldt baby plakat fra Plakatdyr.dk. En baby plakat er som sådan ikke en bestemt plakat, men mere en overordnet kategori af plakater til babyer og børn. Under denne kategori af baby plakater finder du blandt andet fødselstavler, der er en plakat med personlige oplysninger om dit barn, såsom navn og fødselsdato. En baby plakat i form af en fødselstavle, er en både flot og personlig gave, som kan tilpasses lige til den person, du ønsker at give gaven. Du kan vælge den klassiske baby plakat, hvor illustrationerne er valgt på forhånd, og hvor du blot skal vælge mellem de mange forskellige farver, og dernæst oplyse barnet fødselsoplysninger. Ønsker du at sætte dit eget præg på baby plakaten, kan du også vælge at designe din egen. Her vælger du først hvilken først ud fra skabelonerne, hvilken farve din baby plakat skal have. Dernæst oplyser du barnet fødselsoplysninger, og til sidst vælger du hvilke illustrationer, der skal være på plakaten.  

Udover at en specialdesignet baby plakat er en rigtig fin og dekorativ gaveidé, så er den heller ikke frygtelig dyr, og det er derfor en gaveidé de fleste kan være med på rent økonomisk. For at fuldende gaven vil vi anbefale, at man køber en passende ramme til sin baby plakat. På den måde er baby plakaten parat til at blive hængt op, lige så snart gaven er blevet modtaget. En baby plakat kan som sagt se ud på mange forskellige måder, og derfor er det også muligt at vælge i mellem 3 forskellige farver rammer, så man kan få en ramme der passer perfekt til ens baby plakat. Du kan vælge om din ramme enten skal være hvid, sort eller i egetræ.

Det er ikke svært at lave sin egen baby plakat, så det er bare med at springe ud i det!