Pantop 23 Pendel Mint Grey - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
1.095,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Pantop 23 er en pendel, der er blevet designet af Verner Panton, og den er produceret hos Verpan. Panton er blevet inspireret af designet på en traditionel klokke, og overført det design til denne pendel. På den måde får lampen sit organiske og charmerende udtryk. Den er designet med en bred afrunding og buet skærm, der får lyset til at blive fordelt optimalt ud i rummet. I bunden af skærmen, sidder lyskilden skjult. Derfra bliver lyset reflekteret fra skærmens inderside. Og så betyder det, at vi får et blændfrit lys fra pendlen.

Pantop 23 er blevet designet med det legende udtryk og interessante formsprog, som Verner Panton er så kendt for. Lampen blev først designet i 1980. Den passer godt ind i en moderne indretningsstil, og har gjort et comeback. Pendlen kan bruges flere steder i dit hjem. Den kan bruges over spisebordet, køkkenbordet eller hvor du ellers har brug for blændfrit lys.

Pantop 23 kan købes i 8 forskellige farvevarianter. Du kan købe den i denne mint grey farve. Den kan også købes i: Blå, grey sand, mat hvid, warm yellow, light blue, dusty rose, rød, burgundy rød, mat sort, mat metal eller i dark green. ”23” indgår i lampens navn, fordi lampen har en diameter på 23 centimeter.

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 119714
EAN : 5702410412941

Lyskilde: E14
Watt: Max 25 W
Mål: H: 16,6 cm / Ø: 23 cm
Materiale: Skærm: Grå metal / Baldakin: PVC plast 
Ledningslængde: 2,5 M 
Deisgner: Verner Panton