Verdenskort kork 107x200 cm.

Spar 10%
SKU:1111123459065

Hele verden lige ved hånden? Nu er det muligt!

Pris:
702 kr 780 kr

Inklusiv moms

Laveste pris på PriceRunner

Hele verden lige ved hånden? Nu er det muligt!

Byg din egen version af verden! Kork verdenskort er et helt unikt og originalt vægkort lavet af kork, der udfører perfekt to funktioner. Først og fremmest, kortet ser godt ud overalt, uanset boligindretning (vores verden ser dog fantastisk ud!). Hvad mere, du kan ved brug af tegnestift sætte fast på tavlen alle dine billeder, kort og andre souvenirer, som du bragte fra verdens yderste hjørner. Verdenskort på kork kan frit personliggøres - males, klippes osv. Tilpas din verden, lad den udtrykke dig!

Hvor kan verdenskort af kork bruges bedst?

Det praktiske og veldesignet kork verdenskort vil være et perfekt element af indretningen derhjemme, i en lejlighed, på kontor eller i skole. Har du planer om at udvide din virksomhed til nye markeder og ønsker at indstille en udviklingsstrategi? Din unge planlægger en tur rundt om i verden? Eller måske underviser du i geografi og verdenskort på kork vil være den perfekte hjælp til dine elever? I hvert af disse tilfælde er kork verdenskortet uerstatteligt! Det er en glimrende gadget, ikke kun for ivrige rejsende, men også for alle entusiaster af tidløse løsninger. Vent ikke og lav dig selv en helt unik gave, der samler alle dine oplevelser og minder på ét sted og vækker nye planer og drømme til yderligere eskapader.

Naturkork og moderne teknologi, eller hvordan gør vi det?

Kork verdenskort er en klassiker, der nyder konstant popularitet blandt designer tendenser i boligindretning. Omhyggeligt lavet af den højeste kvalitet naturlige portugisiske 7 mm. tyk kork. I en sådan tyk kork kan du let hamre en tegnestift uden frygt for at gennembore eller knuse korken. Til produktion bruger vi den nyeste teknologi samt avanceret software. Hvert trin i produktionen overvåges af streng kvalitetskontrol, hvilket eliminerer enhver fejl eller ufuldkommenhed. Færdiggjorte kork detaljer er limet med klæbebånd og pakket i en beskyttende påfyldning og stærk pap.

Hvordan monterer jeg verdenskort på kort på væggen?

Du behøver ikke lede efter din borer, nogen skruer eller købe special lim. Det er dejligt nemt og hurtigt at montere kortet. På bagsiden af kork vedlagde vi specielle selvklæbende elementer, som muliggør at montere verdenskortet på alle glatte og rene overflader. Du skal blot fjerne den beskyttende folie, vælge hvor du monterer og så presse kortet stærkt til overfladen. Så er det klar! Du kan nu nyde dit kork verdenskort.

Hvad sker der, hvis jeg ønsker at tage kork verdenskortet af væggen?

Du må meget gerne tage kork af væggen og montere det andetsteds, uden at ødelægge hverken kork eller væggen. Den lim vi bruger til selvklæbende elementer, efterlader ingen spor på overfladen og kan godt bruges flere gange til at klistre kortet i forskellige steder. Lejer du en bolig? Er du bange at ødelægge den nymalede væg? Det er en perfekt løsning for dig!

 

Markere de steder du har besøgt i verden med disse fine lokations pins, i super fint design 

Relaterede produkter

Sidst sete produkter