Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lysekroner

For år tilbage var det ganske normalt at finde en lysekrone i indretningen - især i spisestuen over spisebordet. I dag er de desværre gået i glemmebogen hos de fleste. Dette vil vi hos by Hornsleth gerne gøre noget ved, fordi vi mener, at en lysekrone kan gøre meget for indretningen, og at det er én af de smukkeste lamper, der findes. Kendetegnende for vores udvalg er, at de indeholder mange detaljer, og at de er svære at få øjnene fra.

Romantisk indretning

Med en lysekrone kan man få lov til at leve sin drøm ud i indretningen, fordi de har et romantisk og æstetisk look, der leder tankerne hen på nærmest royale scenarier. Vores udvalg består af lysekroner med blomster, prismer, lysholdere og smukke krummelurer. Hvis du er på udkig efter en romantisk og feminin én af slagsen, anbefaler vi vores femarmede lysekrone med prismer og glasholdere, mens vi anbefaler vores lysekrone i grå eller hvid til levende lys, hvis du er ude efter én med færre detaljer.

Skab blikfang med karismatisk lyskrone

En lysekrone er iøjnefaldende belysning, som skaber blikfang, så snart man træder ind i det rum, hvor den hænger, fordi dens smukke udformning og detaljer straks leder øjnene på den. I langt de fleste familier er det naturlige samlingspunkt i huset spisebordet, og placeringen af en lysekrone herover vil gør dette sted til et naturligt midtpunkt, som man også drages mod visuelt. Også i soveværelset er det en flot lampe, fordi den giver et stilet og feminint rum med et smukt lys, som er behageligt at opholde sig i.

Levende eller elektriske lys

I vores udvalg er det muligt både at finde en lysekrone beregnet til levende og til elektriske lys. Levende lys er smukke og lyser hjemmet op på en varm og hjemlig måde, mens elektriske lys er mere praktiske og lettere at tænde, fordi de blot kan tændes fra en kontakt, som alt andet elektrisk lys. Vælger du en lysekrone med levende lys, skal du være opmærksom på, at den ikke kommer til at hænge for tæt på loftet, da dette kan medføre brandfare. Kronerne med elektrisk lys findes i mange forskellige design, hvoraf nogle af dem har fem arme og andre seks og nogle mange prismer og andre få.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom