Archi T1 Junior Bordlampe på base Messing - Nordic Living

  Levering 1-4 hverdage
2.390,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Archi T1 Junior Bordlampe er en An Original Design bordlampe, og så er den blevet produceret hos Nordic Living. Den er blevet inspireret af den klassiske arkitektlampe. Og man kan godt se, hvorfor de har ladet sig inspirere af den. Det er en fleksibel bordlampe, hvor du har mulighed for at justere lampeskærmen. Derved kan du sende lyset derhen, hvor du har behov for det. På den måde skaber de også bordlampens tidløse kvalitet.

Da retrobølgen gjorde sit indtog, så blev Archi T1 Junior Bordlampe også populær. En af grundene til dens popularitet er, at den giver et godt arbejdslys. Og så er den designet med et stilrent og enkelt design, som får den til at passe godt til alle indretningsstile. Du har også en række muligheder for, hvor du vil sætte denne bordlampe op. Den kan bruges i læsekrogen, på kontoret eller som en sengelampe.

Du kan købe Archi T1 Junior Bordlampe i denne messing farve. Den kan også købes i følgende farver: Sea blå, forest grøn, marmor rød, mat sort, mat hvid, silk grey eller den kan købes i mat sort / guld.

Specifikationer
Varenummer : 940034+940162

Lyskilde: G9
Watt: Max 33W
Mål: Hver arm på krop: 26,2 cm / Hoved Ø: 9,6 cm H: 10,2 cm
Materiale: Aluminium
Designer: An original design

Vi anbefaler denne pære til lampen: Diolux G9