Octo 4240 Pendel Birk (1,5 m ledning) - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.945,50 kr
Pris: 7.065,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Octo 4240 er en pendel, lavet ud af den lokale, finske birk som er blevet formpresset. Den er lavet af de gode håndværkere, som der er ansat hos Secto Design. Håndværkerne har endda håndlavet den. Pendlen er designet af den velkendte Seppo Koho. De sørger altid for, at deres materialer er af ypperste kvalitet, og, som en af Secto Designs kerneværdier, er den produceret så miljøvenligt som de kan.  

Seppo Kohos særinteresse er det simple, skandinaviske design, og det ses på Octo 4240. Pendlen er kugleformet, og så er den omgivet af trælameller. Inde bag trælamellerne, hænger pæren. Det forhindrer pæren i at blænde folk. Det gør også, at pendlen er god til at fordele lyset rundt i rummet. Og grundet dens form, så giver Octo 4240 et solidt nedadrettet lys. Pendlen giver et blødt og behageligt lys, som er med til at skabe en dejlig stemning i lokalet. Den er 54 centimeter i diameteren, og 68 centimeter i højden, så er det en fint stor lampe, men grundet al den plads der er mellem lamellerne og pæren, så virker det ikke så indtrængende. Derfor kan man sagtens hænge pendlen op over spisebordet eller i stuen uden at den forstyrrer. Du kan købe den i denne birk farve, og så kan den også købes i hvid, sort eller i valnød

Som tidligere nævnt, så er bæredygtighed og miljøvenlighed en kerneværdi for Secto Design. Det ser man for eksempel ved deres benyttelse af lokale materialer. Et andet sted man finder det, er ved lampernes brug af LED-pærer. De bruger ikke så meget strøm som andre pærer gør. Og der følger selvfølgelig LED-pærer med i købet. Men det betyder så, at brugen af halogen- spejl- eller 12 volts pærer ikke kan anbefales, da de risikerer at overophede lampen.

Secto anbefaler, at pendlen bliver støvet af regelmæssigt. Og hvis du har brug for at fjerne friske pletter, så tør den af med en lettere fugtig klud.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4240 KO
EAN : 6430053140325

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.

Materiale: birketræ.
Ø: 54 cm
H: 68 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.