Octo 4240 Pendel Hvid (1,5 m ledning) - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.945,50 kr
Pris: 7.065,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho har designet denne håndlavet pendel, som går under navnet Octo 4240. Secto Design har produceret den ud af den lokale, finske birk, som de derefter har formpresset. Det betyder, at den er produceret under så miljøvenlige forhold som muligt. Secto Design er meget omhyggelig med, at deres materialer er af topkvalitet, som deres dannede medarbejdere kan arbejde med.

Omtanke for miljøet er et stort emne for Secto Design, så derfor er det ikke kun i forhold til materialer, at de tænker så miljøvenligt som de gør. De har også lagt megen tid, energi og omtanke i hvilken pære der skal bruges. Octo 4240 gør brug af en LED-pære, som følger med i købet af pendlen. LED-pærer har den fordel at de har et meget lavt strømforbrug sammenlignet med andre pærer. Det har så den ulempe, at halogen- spejl- og 12 volts pærer alle har den risiko at de overopheder lampen. Udover denne hvide farve, så kan den købes i sort, valnød eller birk

Seppo Koho arbejder meget ud fra et beskedent, skandinavisk design. Man har pæren hængende inde i midten af pendlen. Derfra udsender den et varmt, blødt og behageligt hvidt lys. Dette lys hjælper med at lave en rar stemning i lokalet. Så hænger der trælameller udenom, som fordeler lyset rundt i rummet. Samtidig sørger de for, at pæren ikke blænder nogen. Og takket være pendlens kugleform, så kan man også få et fint nedadgående lys. Selvom det er en stor lampe, den er 54 centimeter i diameteren og 68 centimeter i højden, så distraherer den ikke. Der er rigeligt med luft mellem lamellerne og pæren til, at den ikke virker forstyrrende. Så man kan godt have den hængende i stuen eller henover spisebordet, uden at det generer nogen.

Det anbefales fra producentens side, at man regelmæssigt støver pendlen af. Hvis der kommer pletter på, så brug en lettere fugtig klud.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4240 VA
EAN : 6430053140356

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.

Materiale: birketræ, hvid lamineret
Ø: 54 cm
H: 68 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.