Whocopied.me protects this content
Vores klassiske sorte skræmmefugl Sort skræmmefugl kredser højt oppe Sort skræmmefugl kredser synligt højt oppe Skræmmefugl jog straks mågerne væk fra parcellen.

Skræmmefugle PÅ ABONNEMENT

1.800,00 DKK

ForsvindFugl lancherer som de første skræmmefugle på abonnement.

Vi hører ind imellem fra kunder at deres fugl gik itu pga. meget kraftigt blæsevejr. Det er den altovervejende årsag til at en skræmmefugl ofte ikke holder en hel sæson, fordi ejerne ikke tager fuglen og teleskopstangen ned inden uvejr (de rigtige fugle er kloge nok til at de også trækker i læ). De fleste kunder ved dette og accepterer at det sker og at dragen således er en ting man løbende erstatter, som så mange andre ting man lader stå ude i al slags vejr..

 

Nu har vi lavet en løsning til disse kunder, der ikke har tid, lyst og mulighed for at klatre op på taget og andre steder i tide og utide. Løsningen hedder skræmmefugle på abonnement!

 

Der er tale om vores klassiske sorte duehøg skræmmefugl til din mågeskræmmer/fugleskræmmer. Den sorte høg er vores mest populære skræmmefugl, men der kan komme andre skræmmefugle på tale.  Den sorte fugl er den klassiske fugl til vores mågeskræmmere, og medfølger i både vores Classic og Classic+, og Heavy Duty modeller

 

Produktet foregår således:

Den danske sæson for fugleskræmmere strækker sig fra 1. marts til 31. oktober.

Du betaler forlods for den resterende periode af sæsonen 2023.

Prisen per måned er 225DKK inklusiv moms. Der betales for indeværende måned og resten af sæsonen.

Ved betaling modtager du efterfølgende din første skræmmefugl. Fragt er inkluderet i abonnementet.

Der betales for et abonnement per teleskopstang du har. Har to eller flere skal du oprette tilsvarende antal abonnementer.

Er uheldet ud, kontakter du os på info@forsvindfugl.dk med et billede af din skræmmefugl på teleskopstangen, så sender vi en ny fugl hurtigst muligt.

Download PDF med illustreret samlevejlening nedenfor.

  • På lager
  • Leveringstid: 1-3 dage
Download fil

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Lignende varer

Populært lige nu

Populært i Skræmmefugle til mågeskræmmer

Populært i Tilbehør til mågeskræmmer

Andre kiggede på

 

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://pricetag.viabill.com/script/MIE%2BQN1n85M%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

 

Temaet mangler filen klaviyo_add_to_cart.html for at kunne vise indholdet.