Whocopied.me protects this content
Kraftig effekt behøver ikke fylde meget Den kraftige skræmmer er effektiv over rotter, mus og en lang række almindelige insekter vi kender i Danmark Dioderne fortæller dig om produktet udsender elektromagnetisk stråling eller ultralyd

Elektronisk rotte- og museskræmmer (kraftig model)

289,00 DKK

Elektronisk rotte- og museskræmmer (kraftig model)

 

 

Dette er vores mest effektive og kraftige elektroniske skræmmer.

Rækkevidden er 100-150m2 i åbent miljø! (vægge, døre, etager, møbler, snørklede gange m.v. vil mindske effekten kraftigt)

Måler kun 6X9cm

Skræmmeren benytter både elektromagnetik og ultralyd

Ingen gift eller forurening, altså en miljøvenlig og human løsning

Du sætter det direkte i din stikkontakt (110-230v) og tænder. Produktet er hurtigt at indstille.

Det er aldrig for sent! Er dit hjem blevet beboet af rotter eller mus, vil dette produkt efter få ugers brug, drive dem til at opgive deres rede eller bo. Deres centralnervesystem nedbrydes.

Skræmmeren er beregnet til indendørs brug. Bruger man den alligevel udenfor, bør den sidde et sted ude af rækkevidde for nedbør.

 

Skadedyrsskræmmeren er et dual-action produkt. Det benytter både ultralyd og elektromagnetiske bølger imod skadedyr og insekter:

Elektromagnetisk bølgefrekvens: 8-30hz

Ultralyd bølgefrekvens 1 bånd: 22-70khz

Ultralyd bølgefrekvens 2 bånd: 10-70KHz (bionisk)

Ultralyd volumen: 105dB indenfor 10cm

 

Virker elektroniske skræmmere?

 Det korte svar er JA. Teknologien er blevet udviklet og finpudset et halvt århundrede nu. ForsvindFugls elektroniske skræmmere er meget populære. Hovedparten formoder vi er tilfredse kunder, for vi har aldrig hørt andet.

 

ForsvindFugl anbefaler flere enheder til en ejendom for at dække hele bygningen

 For det er ikke meget ved blot at drive de ubudne gæster i sikkerhed i den anden ende af bygningen. Overlapninger gør slet ingenting, virker kun endnu kraftigere i de områder.

Derfor tilbyder ForsvindFugl naturligvis også mængderabat på produktet:

Ved køb af 2 styk 279kr per styk - SPAR 20KR!

Fra køb af 3 styk 269kr per styk - SPAR FRA 60KR!

 

Bemærk at dette er et produkt rettet imod skadedyr og insekter

Husdyr og kæledyr. Ultralydene har ikke effekt på fugle, hvorfor undulater, papagøjer, høns, gæs osv. vil ikke blive generet.

Holder du hamster eller andre gnavere, vil disse ligesom mus og rotter blive generet, hvis indenfor produktets virkningsområde. Samme gælder hunde og katte. Du skal derfor sørge for at dine kæledyr har mulighed for at forlade området/rummet når enheden er aktiv. Man må på ingen måde spærre disse inde i et rum med en aktiv enhed. Dine kæledyr vil helt naturligt holde sig på behørig afstand af en aktiv enhed. Diss vil således ikke blive skadet eller generet sålænge de har mulighed for at  forlade det aktive område. De vil helt af sig selv trække væk til de ikke længere er generet heraf. Samme gælder såfremt du har en tændt enhed i en stald, lade, garage, hønsehus m.v. Kæledyrene vil helt af sig selv holde sig i en radius udenom, alt afhængig af hvilken produkt, placeringen og bygningskonstruktionen.

Særligt om denne enhed. Undgå at anvende indstillingen bånd 2 hvor mennesker opholder sig fast. Du vil hurtig få en fornemmelse af hvordan produktet påvirker gnavere ved denne indstilling. 

Vores rotte- og museskræmmer er naturligvis CE mærket.

  • På lager
  • Leveringstid: 20. januar 2024

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Andre der købte Elektronisk rotte- og museskræmmer (kraftig model) købte også

Populært lige nu

Populært i Rotter

Populært i Mus

Andre kiggede på

 

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://pricetag.viabill.com/script/MIE%2BQN1n85M%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

 

Temaet mangler filen klaviyo_add_to_cart.html for at kunne vise indholdet.