Eggy Pop Out Ø70 Udendørslampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 2.775,00 kr
Pris: 3.700,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Eggy Pop Out er en Guglielmo Berchicci-designet udendørslampe, som er blevet produceret hos CPH Lighting. Den lyser med et blændfrit og behageligt lys. Det ovale design er blevet inspireret af formen på et æg.

Guglielmo Berchicci har benyttet polyethylen til at fremstille Eggy Pop Out. Det er et UV-bestandigt materiale, der samtidig gør lampen robust. Det er et materiale, som man kan genbruge igen. Det er en udendørslampe, som kan benyttes flere steder. Den vil passe godt til haven, i indkørslen, ude på terrassen eller på altanen. Den kan både bruges alene, og den vil passe godt ind i en klynge, og på den måde frembringe en dekorativ effekt.

Eggy Pop Out kan købes i tre forskellige diametre. Denne udgave har en diameter på 70 centimeter. Du kan også købe den med en diameter på enten 32 centimeter eller med en diameter på 55 centimeter. Der er også en indendørsudgave af denne lampe.

Specifikationer
Varenummer : 47283
EAN : 5708432472833

Eggy pop er en anderledes dekorativ og organisk lampe, der giver et diffust og blædfrit lys. Eggy pop kan udfylde mange roller udenfor og således skabe små lysende rum enten på terrassen, i græsset i haven eller i indgangspartiet. Mulighederne med Eggy pop er utallige.

Designer: Guglielmo Berchicci 
Materiale: Slagfast polyethylen,
UV bestandig 
Lyskilde: E27 max. 40W. 
Mål: H 40 cm. Ø 70 cm.
Inkl. 3 m. udendørskabel

Kan tilkøbes med beslag og længere kabler, kontakt os for pris.

Den kan også købes med enten 5 meter langt kabel (koster 3400 kr) eller et 8 meter langt kabel (koster 3500 kr). Hvis dette ønskes, så skriv det i kommentarfeltet under bestillingen.