Selvklæbende rullekork, 6 mm. x 1 m. x 10 m.

Spar 10%
SKU:1111123459601

 

Hos Liseborg kan vi tilbyde super flotte og ikke mindst bæredygtige opslagstavler i kork. De kan bruges som dekoration, til billeder eller bare som opslagstavle til vigtige ting.

Byg din egen smart korkvæg uden.....


Pris:
1.754 kr 1.949 kr

Inklusiv moms

Laveste pris på PriceRunner

 

Hos Liseborg kan vi tilbyde super flotte og ikke mindst bæredygtige opslagstavler i kork. De kan bruges som dekoration, til billeder eller bare som opslagstavle til vigtige ting.

Byg din egen smart korkvæg uden samlinger, denne model er selvklæbende, med en flot sandslebet overflade. Du får en hel rulle med kork med 10 meter, en bredde på 1 meter og tykkelsen er 5 mm.

Rullekork er et populært alternativ til korkplader, fordi den gør det muligt at undgå alt for mange samlinger på væggen når man skaber en stor opslagstavle kork. 

Naturkork i rulle er et taknemmeligt materiale, fordi den ikke kræver en faglig viden, eller særlige redskaber, både under selve bearbejdelsen og den afsluttende montering. Til skæring anbefaler vi en almindelig hobbykniv.  

Før man går i gang med at klæbe, er det vigtigt at gøre underlaget passende klart, så det er ret jævnt, tørt og frit for fedt, støv og andre substanser, som hindrer montering. I tilfælde af montering på stærkt støvende underlag skal man først grunde det. 


Da kork er et organisk materiale, arbejder det i op til 72 timer. Vi anbefaler derfor at lade korken ligge inde og tilpasse sig temperaturen i rummet inden montering. På den måde opnås det bedste resultat. -Dog vil korken altid kunne arbejde og gi sig eller trække sig lidt alt afhængig af temperatur udsving og luftfugtighed. 

 

Der er mange fordele ved at bruge kork:

  • 100% naturligt, økologisk, bæredygtigt og genanvendeligt materiale
  • Har praktisk talt en ubegrænset holdbarhed
  • De tekniske parametre forbliver uændrede over tid
  • En fremragende dimensionsstabilitet hen over mange år
  • I tilfælde af brand udleder ikke nogen giftige gasser
  • Modstandsdygtighed over for effekten af mange kemiske stoffer, insekter og gnavere
  • 100% organisk kvalitets kork fra Portugal
  • De er akustikdæmpende – akustikplader
  • Kan tilskæres med en hobbykniv.  
  • Korkpladerne er nemme at montere

 

Vi gør opmærksom på at korken er organisk, derfor kan vi ikke garantere at alle ruller vil være 100% ens og størrelsen kan variere fra 0,5 – 1 cm. Vi anbefaler at korken bliver klimatiseret inden monteringen i ca. 24-48 timer. De kan drysse lidt efter transport – anvend evt. støvsuger efter montagen.

 Tips og tricks til montering: https://www.youtube.com/watch?v=MJMBxwuOs8I

Relaterede produkter

Sidst sete produkter